Известие

Collapse
No announcement yet.

до колко сте пълнили оборотомера?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Преди чипа беше на 7600 а сега е на 7800, но понеже не показва верно оборотомера и преди изглеждаше че отива на 8000.

Comment

Първоначално публикувано от LuckyMan
      Първоначално публикувано от ALFA155Ts
      хехе старата ми алфа 145-1.6 бокс тва момче дето я купи дигна 8000 и...... после като му свалихме картера се едно беше чистил шарани ватре
      Как 8000 бе това значи че липсва ограничителя Не че не е възможно де
      А пък според мен ограничител си има ма е върнал от висока на ниска предавка и така е дигнал обороти
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

моята иЗключва на 7200
        Grande Punto 1.9 Sporт
        98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

Аиде да ви светна ......... колата е на гас няма ограничител ! задаржа му жилото на гаста щото беше снадено с устра клема на едно място ......... и се панирал и .............
          Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
          Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
          Alfa Romeo 145 1.4 16v
          BMW 520i E39

Comment

Аиде да ви светна ......... колата е на гас няма ограничител ! задаржа му жилото на гаста щото беше снадено с устра клема на едно място ......... и се панирал и .............
            Благодаря че ни светна начи тия с газовите уредби са яко спортни а или просто по лесно си трошат моторите шото аз доколкото разбирам от коли след оборотите на ограничителя колата няма карта на запалването
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Да от най-спортните са !!! Не може сички да са баровци и да карат на бензин !
              Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
              Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
              Alfa Romeo 145 1.4 16v
              BMW 520i E39

Comment

То май хората дет карат на газ са по-баровци, щото майка ми 2 години си кара колата на газ и после за да може да продължи да кара смени кажи-речи целата горивна система. Сега една приятелка си купи кола на 3 години и за 2 мецеца каране на газ я докара в същото положение, а на всичкото отгоре аз ходя по сервизите
                Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Първоначално публикувано от ZoE23
                  моята иЗключва на 7200
                  А на бензин ?
                  Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от sharky
                    То май хората дет карат на газ са по-баровци, щото майка ми 2 години си кара колата на газ и после за да може да продължи да кара смени кажи-речи целата горивна система. Сега една приятелка си купи кола на 3 години и за 2 мецеца каране на газ я докара в същото положение, а на всичкото отгоре аз ходя по сервизите
                    А с какъв тип газова е?

Comment

На 6100-6200 спира кранчето.
                      ALFA 155 1.8TS

Comment

6300 210 км/ч това и е тавана на совалката ми.
                        75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                        155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                        FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                        Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

na 2.0 TS 8V при 6500 оборота 80км/ч,рацнах втора и то пътя свърши
                          Kappa SW
                          Bravo GT
                          Mondeo RS

Comment

Мойта пък на 7000 оборота сама сменя на по - горна предавка....
                            Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
                            Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
                            Alfa Romeo 90 2.0 '87
                            sigpic

Comment

Приятел selespeed e страшна екстра,копченца на воланчето просто нямаш стигане,и аз мечтая за такава екстра в мойта 155-ца но е възможно само срещу доста солидна цена,електроника-без коментар
                              Kappa SW
                              Bravo GT
                              Mondeo RS

Comment

Между другото коректните обороти за двигателното масло при бензинов двигател са между 1800-4200об/мин, ако някой тука го интересува де В тоя оборотен режим може да си караш колата мнооого, много години без ремонт
                                sigpic
                                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                                X